Startscherm

Bij het inloggen zien de kinderen direct hun eigen avatar waar ze op kunnen klikken om aan de slag te gaan. Via de tandwielen, rechtsboven, kom je bij het ouderportaal. Hiervoor moet je wel een extra code invoeren.

Kind aanmaken

Voor het toevoegen van een kind hoef je enkel een naam in te vullen, een avatar te kiezen en een groep te kiezen. De gekozen groep zorgt er voor dat er spellen worden aangeboden die passen bij het gemiddelde niveau van die groep. Indien gewenst kan per vakgebied het niveau worden aangepast. Ook kan een vakgebied worden uitgeschakeld. Er zijn spellen die alleen voor een bepaalde groep zijn. Vergeet dus niet om in de zomervakantie de groep van je kind aan te passen. Veel spellen zijn adaptief. Deze spellen behouden het behaalde niveau van je kind. Ook nadat je de groep hebt aangepast.

Je kind ingelogd

Zodra je kind op zijn of haar eigen avatar heeft geklikt komt hij/zij op een wereldkaart terecht. Alleen de landen waar spellen open staan voor zijn/haar niveau zijn zichtbaar. Als een land wordt aangeklikt worden de spellen zichtbaar die gespeeld kunnen worden.

Spellenoverzicht

Je kind ziet alleen de spellen die binnen het eigen niveau vallen. Als hij/zij met de muis over een spel heen gaat komt er een uitgebreidere beschrijving van het spel. Als een spel meerdere sub-spellen heeft, zal nog een tussenscherm in beeld komen met de verschillende sub-spellen waaruit gekozen kan worden.
Voor een overzicht van onze spellen klik hier.

Ouderportaal

Om in het ouderportaal te komen heb je een extra inlogcode nodig. In het portaal kun je de gegevens van je kinderen aanpassen, het abonnement verlengen en -zoals hier naast zichtbaar is- de resultaten van je kind/kinderen bekijken.